Спонсори

Спонсорът е стратегическия “закрилник” и ментор на проекта. Той може да реши проблеми с недостига на ресурси – хора или средства, или да участва в преговори на високо ниво с клиента. Наличието и участието на такъв авторитетен “адвокат” в проекта дава възможност за бързото отстраняване на всякакви пречки, спъващи работата на проектния екип.

see_all

СБЪДНИ ЕДНА ДЕТСКА МЕЧТА!!!

Спонсорството по програмата „Литъл Дриймър” е въпрос на вътрешно усещане и убеждение. Участието в тази акция осигурява възможност на всеки един от нас да се върне, макар и за миг, в детството си, да усети морално удовлетворение от работата си, да бъде в хармония със себе си, да помогне за осъществяването на една детска мечта. Да дари радост и щастие в очите на „малкият мечтател”. Да му подаде ръка и да го поведе по дългия път към неговата мечта – неговия живот!

Участвайки като спонсор в програмата „Литъл дриймър” ще имате уникалната възможност да постигнете максимален PR за Вас или Вашата компания. Съвместната ни работа с водещи световни институции и компании, както и публикациите на дейността ни – респективно рекламата Ви, във водещи световни, бизнес и икономически издания, ще спомогнат за разширяване фокуса на Вашата   маркетингова стратегия.

С участието си в този проект Вие надграждате имиджа на компанията си, постигате висока степен на рапознаваемост на търговската си марка и разширявате пазарните си позиции. Всички реализирани мероприятия с помощта на спонсорите по програмата „малкият мечтател“, като плавания, детски лагери, обучения, конкурси, резултатите от тях и всички изяви на децата, ще бъдат публично огласени от световни медии.

Международната програма ще се подпомага от частни спонсори, водещи бизнес компании, социални министерства, благотворителни организации и програми за деца на много страни. За сумата, предоставена от спонсорите, ще се подписва договор за спонсорство и реклама. Стратегическите инвеститори и грантовите програми, в които компанията „Литъл дриймър” ще участва за осъществяване на проектите си, могат да представляват интерес за Вас и предмета на дейност на Вашата компания.

С радост бихме разгледали всички Ваши предложения за съвместна работа по дългосрочни програми и проекти, съвпадащи с нашите ценности, вашите възможности и желания. Приоритет на програмата е да осигури платформа за дългосрочна работа със своите партньори.

 

ВИЖТЕ ИНТЕРЕСНИ КАДРИ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НА НАШИТЕ СПОНСОРИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>