ОНЛАЙН КОНКУРС “ЩУРИЯТ МЕЧТАТЕЛ”

IMG_0312

Здравейте, Приятели,

От 22.01.2013 г. до 28.02.2013 г. се открива онлайн конкурс “ЩУРИЯТ МЕЧТАТЕЛ”.

Представянето на участниците, гласуването и класирането ще бъде публикувано онлайн, в страницата на рекламно-спонсорската програма “Малкият Мечтател” във FACEBOOK.

РЕГЛАМЕНТ НА КОНКУРСА:

УЧАСТНИЦИ: Могат да участват директно, чрез своите родители или да бъдат предложени за участие от приятели/познати, деца от цял свят на възраст от  7 до 17 години.

КАНДИДАТСТВАНЕ: За да участвате в конкурса е необходимо да изпратите на имейла за новини на компанията news@littledreamer-world.com или директно чрез формата за публикуване в сайта следното:

1. Един брой цветна снимка с максимална големина 7 MB или линк към видео файл. Снимката/видео файла трябва да е на детето участник. Снимката/видео файла трябва да отразява НАЙ-ЩУРИЯТ момент на участника, заснет естествено и непринудено, без режисьорска намеса, през годините от 7 до 17 годишната му възраст. Снимката/видео файла не трябва да са обработвани допълнително със програмен продукт.

2. Трите имена на детето, дата и място на раждане, актуален телефон за връзка с родител или настойник.

3. Описание на мястото, където е направена снимката и кратко описание на ситуацията при която е направена.

4. Кратко описание на Вашите чувства емоции, които изпитахте вие и детето по време на тази случка / ситуация.

ГЛАСУВАНЕ: Всички желаещи да гласуват, могат да направят това по всяко време на страницата на “Малкият Мечтател” във FACEBOOK, от 23.01.2013г. , 0:00 ч. до 28.02.2013 г., 0:00 ч. ПОДКРЕПЕТЕ “ЩУРИЯТ МЕЧТАТЕЛ” с SMS на страницата за спонсорство на компанията.

Гласуването за всеки кандидат /участник в конкурса/ започва от 23.01.2013 г. 0:00 ч. и ще продължи до 28.02.2013 г. 0:00 ч. Всички гласувания, преди и след тези дати няма да бъдат отчетени за валидни.

Конкурса и резултатите от него ще бъдат отчетени за валидни при регистрирани и прогласувани минимум 5 /пет/ участника до 28.02.2013 г. 0:00 ч.

КЛАСИРАНЕ: Всички снимки на децата, както и съдържанието, което ни изпращате по т.2, т.3  и т.4 ще бъдат публикувани за публична оценка, класиране, мнения и коментари на страницата на “Малкият Мечтател” във FACEBOOK. Снимката на участника, събрала най-много положителни гласове /харесвания/ от посетителите на страницата от 22.01.2013 г. до 28.02.2013 г., ще бъде класирана на ПЪРВО МЯСТО.

НАГРАДЕН ФОНД: Наградата на участника, спечлил ПЪРВО МЯСТО според класирането и гласовете на публиката в страницата на  “Малкият Мечтател” във FACEBOOK, е: МЕДИЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ + БЕЗПЛАТЕН СЕМЕН ВАУЧЕР ЗА ТРИМА.

ВАУЧЕРЪТ ВКЛЮЧВА: Двудневна почивка за трима в хотел “Лъки”, с включена храна, нощувка и застраховка, луксозен транспорт /само за територията на Р. България/ за отиване и връщане от и до гр. Лъки – Западни Родопи. Екскурзии в региона по време на почивката.    

Ваучера за наградения участник се предоставя от Т.О. - CRUSETOUR Ltd. - основен спонсор на програмата.

ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, публикуваните снимки и истории към тях, да не съдържат неприлични кадри, детска порнография, нецензурни думи и фрази. Снимки и съдържание от такъв род няма да бъдат публикувани!
От екипа на програмата.

ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>